Rörisolering sedan 1985

Steninge Isolering grundades 1985 och utför teknisk rörisolering, rörmärkning och ventilmärkning mot företag och fastighetsägare. Företaget har sitt säte i Sigtuna kommun men utför arbeten runt hela Stockholm och Uppsala regionen.

När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att ni får ett professionellt utfört arbete med hög kvalité, oavsett om det gäller rörisolering, rörmärkning eller ventilmärkning.

Vi är stolta över den höga kvalitetsnivå och leveranssäkerhet vi håller. Att bibehålla och ständigt förbättra vår kvalitét och våra arbetsprocesser är centralt för oss.

Genom vår flexibilitet klarar vi våra kunders behov och önskemål - Stora som små.

Varmt välkommen till oss på Steninge Isolering!

steninge-rorisolering-arbete
rorisolering-1
steninge-rorisolering-bg

Vi kan hjälpa er med

Rörisolering

Med rätt rörisolering undviker man energiförluster vilket resulterar i en energibesparing och kännbar skillnad i driftkostnad. Rörisolering förhindrar värmespill, kondensbildning och i värsta fall att rören fryser sönder.

Rörmärkning

Rörmärkning utförs för att man säkert och enkelt ska kunna identifiera vilken funktion röret har och vilket ämne som transporteras i röret. Vi ser till så våra kunders rörmärkning utförs enligt gällande lagar, regler och förordningar.

Ventilmärkning

Ventilmärkning är av stor vikt och sparar både tid och pengar. En fastighet innehåller många olika rör och ventiler. Om något händer är det viktigt att snabbt och enkelt kunna identifiera de olika delarna så nödvändiga åtgärder kan ske.

Låter det intressant? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Tillsammans finner vi en lösning som passar era behov och önskemål!

Steninge Isolering AB

Rosersbergsvägen 27
195 71 Rosersberg