Rörisolering i Stockholm

Med rätt rörisolering undviker man energiförluster vilket resulterar i en energibesparing och kännbar skillnad i driftkostnad. Har ni behöv av en bra och pålitlig partner som kan rörisolering? Vi på Steninge Isolering hjälper företag och fastighetsägare med rörisolering i Stockholm och Uppsala.

Isolering av installationer så som rör är en enkel och kostnadseffektiv metod som stödjer och skyddar en byggnads tekniska installationer.

Rörisolering förhindrar värmespill, kondensbildning och i värsta fall att rören fryser sönder. Isolering med rätt funktion och prestanda kan exempelvis skydda mot brand, dämpa oönskat ljud, skydda brukarnas hälsa (förhindra legionella) samt spara energi och därmed sänka driftkostnaden.

Vi på Steninge Isolering använder oss av ledande material på marknaden såsom Isover, Paroc, Armacell och hjälper er med rörisolering i Stockholm och Uppsala.

rorisolering-4
rorisolering-3
rorisolering-2

Låter det intressant? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Tillsammans finner vi en lösning som passar era behov och önskemål!

Steninge Isolering AB

Rosersbergsvägen 27
195 71 Rosersberg